MovieLearning: Op Reis | Leiderschap in audit teams herontdekt

Roy Jansen | Leiderschapstrainer en Partner; Grant Thornton

Wanneer wij de ontwikkeling van audit teams willen begrijpen, doen we er goed aan om teamontwikkeling te zien als een reis met ups and downs, met stabiele periodes en heftige transformaties. Ieder team heeft zijn eigen ritme en eigen unieke verhaal. Tijdens deze workshop zal Roy belangrijke wetmatigheden de revue laten passeren die helpen om de ontwikkeling van de teams in je organisatie niet alleen te begrijpen, maar ook positief te beïnvloeden en sturen.

De sessie wordt verzorgd met behulp van MovieLearning. Sprekende voorbeelden van menselijk gedrag uit films worden gebruikt, daarmee invulling gevend aan het principe: 'Don’t tell them, show them'. Film heeft impact op ons als publiek. In de bioscoop zijn we één met de karakters. We voelen hun spanning, hun uitdagingen, hun verdriet en hun vreugde. Doordat we ons verplaatsen in de karakters herkennen we vergelijkbare processen in onszelf. Dit psychologische aspect van identificatie wordt toegepast bij het gebruik van MovieLearning.

Reserveer je plaats voor deze interactieve sessie met inspirerende en aangrijpende fragmenten van teams in actie, zodat je maandag direct in je eigen organisatie aan de slag kan.