Carla Aalse

Carla is sociaalpsycholoog en organisatiepsycholoog, geboren op Curaçao. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in directie- en managementfuncties, bekleed in verschillende sectoren met name in de semipublieke sector.

Zij is vanaf 2004 entrepreneur in de (semi)publieke- en private sector op het gebied van HRM, organisatieadvies, interim-management, management-consultancy, executive coaching, onderzoek, trainingen en educatie. Wat betreft good governance heeft Carla ruime ervaring als senior consultant, -adviseur en boardroomcoach. Daarnaast heeft zij een succesvol opleidingsinstituut voor commissarissen en leden raad van toezicht ontwikkeld, opgezet en gemanaged. Tot slot beschikt zij over internationale werkervaring, met name in het Caribisch gebied. Carla heeft vele jaren diverse toezichthoudende rollen vervuld en is een ervaren toezichthouder.

Jean Pierre Doran

Marisol Roosberg RA Msc

Voorzitter bestuur DCAA

Nathalie Cannegieter

Nathalie Cannegieter heeft meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van de Big Four. Als voormalige Senior Manager binnen de adviespraktijken van zowel KPMG als EY, heeft zij vele klanten ondersteund met hun vraagstukken omtrent verandermanagement, leiderschap- en organisatieontwikkeling. Vanuit haar overtuiging dat de mens centraal staat, gelooft zij in een bredere aanpak als het gaat om groei. Volgens haar is het juist van belang dat organisaties oog hebben voor zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. De kracht van duurzame verandering zit volgens haar juist in zelfreflectie en in het blijven ontdekken van eigen en elkaars krachten. Met haar Master’s in Change Management en jarenlange praktische ervaring, bekijkt zij de uitdagingen van haar klanten met een frisse blik.

Erik van Bekkum

John Bendermacher

Pim Steinmeijer

John Cijntje

John Cijntje heeft zijn bedrijfskunde studie voltooid aan de Rijks Universiteit Groningen. Vanaf het begin heeft hij zijn passie ontdekt in thema’s als procesmanagement, benchmarken en organisatieverandering, waarin hij zich ook tijdens zijn studie heeft gespecialiseerd en later ook in is afgestudeerd bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Vanaf zijn terugkeer op zijn geboorte-eiland Curaçao heeft John meer dan vijfentwintig jaar ervaring opgebouwd, eerst als organisatie-adviseur bij SOAB, in het ontwerpen van bedrijfsprocessen, en later bij het waste management bedrijf, Selikor NV in het  managen van tal van grote veranderprojecten.  In de afgelopen veertien jaar heeft John rijke leidinggevende en bestuurlijke ervaring opgebouwd, waarvan de afgelopen zeven jaar als directeur CEO van Autobusbedrijf Curaçao.

De visie en passie van John is het realiseren van effectieve en duurzame transformaties bij organisaties, door het managen van hard controls, maar ook en vooral de soft controls. Het practiseren van verbindend leiderschap geldt hier als een conditio sine qua non.

John toont een onvermoeibare inspanning als pionier, om samen met zijn thinktank binnenkort te starten met de Caribbean Association of Directors and Supervisory Board members (CADS).  Deze vereniging heeft o.a. als doel om leiderschap verder te ontwikkelen bij bestuurders en toezichthouders van entiteiten op al de eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen.

In zijn vrije tijd doet John graag aan lezen,  wandelen in de natuur en hiken over heel Curaçao.

Marcel Pheijffer

Maarten de Borst